Viking Line ft. Dictum

Tässä jälleen eräs taho, jonka kanssa olemme saaneet tehdä jo pitkään sujuvaa yhteistyötä. Dictumin äänittäjä ja tuottaja Hannu Kivinen on äänittänyt ja miksannut Viking Linen spotteja jo useita vuosia. Spiikkerinä on ollut alusta saakka multitalentti Vuokko Hovatta. Vuokko tunnetaan monipuolisena näyttelijänä sekä laulajana muun muassa Ultra Bra -yhtyeestä. Kokemusta on kertynyt monenmoisista töistä. Viking Line on ollut mieluisa jatkumo niin Vuokolle kuin meille.

 

“Suunnittelu ja valmistelu tehdään huolella, joten voiceoverien äänitys on tehokasta ja sujuvaa.”

 

Viking Linen tuotannot ovat hauskoja, rentoja ja ketteriä. Suunnittelu ja valmistelu tehdään huolella, joten spottien voiceoverien äänittäminen on tehokasta ja sujuvaa. Vuokon pehmeä ja kirkas ääni sopii pirteisiin mainoksiin mainiosti.

– Olen jo useamman vuoden ajan spiikannut Viking Linen radio- ja tv-mainokset. Myös yhden historiikin, dokumentin varustamon synnystä ja kehityksestä, olen lukenut. Pitkäaikaisessa yhteistyössä on se etu, että oppii tuntemaan yhteistyökumppanit ja keskustelu on usein hedelmällistä, Vuokko kertoo työskentelystä.

Vaikka esimerkiksi musiikkia on vuosien saatossa vaihdeltu, on spiikkien ja spottien perimmäinen tyyli jo varsin tuttua kauraa. Näin isotkin pläjäykset saadaan äänitettyä tehokkaasti. Ja mikäpä ei Vuokolta muutenkaan sujuisi! Tähän rautaiseen ammattilaiseen voi aina luottaa.

– Vuokon kanssa työskentely on kuin kävely aurinkoisessa puistossa, kuvailee Hannu.

Viking Linen äänityksissä on usein on mukana myös asiakas, joten spiikeistä saadaan kerralla juuri sopivat ja toimivat. Vuokko mainitseekin, että vuosien saatossa on syntynyt tekemisen kulttuuri, jossa saa ja uskaltaa ehdottaa ja kokeilla.

– Viking Linen spiikeille on muodostunut tietty oma tyyli, mutta haemme joka kerta yhdessä vähän jotain uutta, eikä työryhmämme mielestäni päästä itseään helpolla. Studiosta on aina mukavaa lähteä, kun kaikilla on selvästi tyytyväinen olo, Vuokko lisää.

Kiitos siis Viking Line, mainostoimisto McCann ja Vuokko. Viikkaria on ilo tehdä!

Tässä yksi esimerkki:

 

-Kristiina, Dictumin tuotantokoordinaattori

Seuraa myös: Facebook, Instagram & LinkedIn

Kuva: www.vikingline.fi