voice over agency and studio

Aina oikea ääni ja laadukas äänituotanto mihin tahansa projektiin, mihin tahansa mediaan.

Ääni on olennainen osa markkinointia ja viestintää. Oikea ääni oikeassa paikassa vakuuttaa, luo luottamusta ja joskus jopa huvittaa tai naurattaa. Mitä tahansa haluatkaan viestiä, toivot sen varmasti jättävän jäljen. Laadukas äänituotanto ja hyvä spiikki tekevät kuvasta vaikuttavamman nostaen sen kokonaisvaltaiseksi kokemukseksi. Haluamme edesauttaa asiakkaitamme saavuttamaan tarkoitustaan palvelevan lopputuloksen äänen avulla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa ääninäyttelijät ja casting, äänitys ja editointi, miksaus, äänisuunnittelu sekä podcastit.

Dictumin historia juontaa vuoteen 1986, jolloin Veikko Honkanen perusti yhdessä kolmen näyttelijäkollegansa kanssa toimiston, jonka kautta kiireiset näyttelijät oli mahdollista buukata erilaisiin äänitöihin. Sana levisi, ja pian Dictumista tuli tukikohta monelle äänitöitä tekevälle. Ei aikaakaan kun töitä oli jo niin runsaasti, että tarvittiin myös oma ammattistudio. Loppu on historiaa.

Olet varmasti usein törmännyt meihin tietämättäsi. Työmme jälkeä ja spiikkereitämme voit kuulla aina metrokuulutuksista brändifilmeihin ja TV- ja radiospotteihin. Teemme myös esimerkiksi podcasteja ja opetusmateriaaleja.

Yhdistämme käytännöllisesti sekä spiikkerit että studion. Meiltä saat kattavan äänituotannon miksauksineen tai pelkästään äänityksen ja editoinnin. Voit buukata meiltä myös ainostaan spiikkerin tai studion. Autamme mielellämme myös castingissa.

Olemme mutkaton yhteistyökumppani ja äänistudio. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Ullanlinnassa osoitteessa Laivanvarustajankatu 2.

Tutustu spiikkereihimme ja studiopalveluihimme.

 

Miten voimme auttaa?

  Kyllä, haluaisin tilata uutiskirjeen

  ihmiset

  Eija Lehtinen

  Eija Lehtinen

  Head of Finance

  +358 9 684 0650 eija.lehtinen@dictum.fi

  Mauro Gargano

  Mauro Gargano

  Sound Engineer & Producer

  +358 9 684 0650 office@dictum.fi

  Hannu Kivinen

  Hannu Kivinen

  Sound Engineer & Producer

  +358 400 435 171 hannu.kivinen@dictum.fi

  Paula Jaskari

  Paula Jaskari

  Production Coordinator

  +358 9 684 0650 +358 50 584 4897 paula.jaskari@dictum.fi